<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=521774914824936&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

E-book: Vuurwerkangst

Voor dieren zijn de onverwachte knallen rond de jaarwisseling geen feestje. De ene hond heeft er meer moeite mee dan de andere hond. Een dier met vuurwerkangst kan zich gaan verstoppen onder meubels, gaan janken en/of zich nerveus of onrustig gedragen zodra de eerste knallen binnen gehoorafstand zijn. Herken je dit van vorig jaar? Een negatieve ervaring met vuurwerk kan er zelfs toe leiden dat je huisdier niet meer naar buiten durft. Bereid jouw dier dus goed voor en geef hem of haar een jaarwisseling zonder angst! 

Vuurwerkangst voorkomen

In dit e-book leer je alle mogelijkheden kennen die je kunt toepassen om je hond gerust te stellen. Ook kom je erachter hoe je vuurwerkangst kunt voorkomen. Na het lezen van het e-book weet je onder andere: 

  • wat vuurwerkangst is;
  • hoe vuurwerkangst ontstaat;
  • hoe je vuurwerkangst kunt herkennen;
  • hoe een vuurwerkangst training werkt en hoe jezelf aan de slag kunt;
  • wat voor middelen er op de markt zijn die jouw dier gerust kunnen stellen;
  • wanneer je met welk middel dient te beginnen;
  • hoe je vuurwerkangst kunt voorkomen.

Dit e-book is gecontroleerd door dierenarts Tessa van Eekeren- Bleeker. Tessa is inmiddels al 7 jaar dierenarts voor gezelschapsdieren. In Purmerend is ze mede-eigenaar van de dierenartsenpraktijk. Ze heeft de laatste jaren extra ervaring opgedaan in echografie en chirurgie met betrekking tot dieren. Dat ze een liefhebber van dieren is staat vast. Bij haar thuis lopen er 3 honden, 2 katten en 2 paarden rond. 

Download gratis het e-book 'Vuurwerkangst' door het formulier op deze pagina in te vullen.

E-book Vuurwerkangst.png


 

Tessa van Eekeren.png

Tessa van Eekeren
Dierenarts